Мебелна къща “Траяна” е създадена като семейна фирма и е с дългогодишни традиции в бранша. През 1991г. започваs-m своята търговска дейност основно с мебели произведени в гр.Троян и региона. С годините разширява асортимента на предлаганите артикули, като осъществява търговски контакти с водещи фирми производители и вносители на мебели от цялата страна.

Основна фирмена стратегия е винаги да предлагаме на клиентите си най-доброто съотношение: цена – качество – фукционалност. Многобройните модели, които можете да намерите при нас, могат да задоволят индивидуалният вкус на всеки клиент и той да направи своят избор според нуждите и възможностите си.

shop-m

Изработваме проекти и предоставяме варианти за индивидуални интериорни решения , съобразно желаните от клиента размери, материали и цветова гама при изработването на кухни и корпусни мебели. Екип от добре подготвени специалисти в областта на търговията с мебели, ще ви помогнат да направите  вашия правилен избор в богатото разнообразие от предлагани варианти на модели и цветове.  Поръчаните от Вас мебели ще бъдат доставени, професионално сглобени и монтирани от наш екип.

Предлаганите от нас мебели са изработени от материали, съобразени с международните стандарти за качество. Модулният принцип на разработването им допуска многообразие от варианти на съчетаване, позволявайки рационално интериорно решение при всяко помещение. 

Стремим се да поддържаме постоянната наличност на склад на голям мебелна къщаасортимент от предлаганите от нас артикули, което позволява бърза доставка на избраните от клиента мебели.

Разполагаме със собствен транспорт, който е безплатен за клиентите ни от Общини Павликени и Полски Тръмбеш, а срещу минимално заплащане осигуряваме транспорт на закупената от нас стока до желаната от клиента дестинация.