За да поръчате някой от продуктите, показани на сайта на Мебелна къща „Траяна“, моля направете следното:
1. Следвайки навигацията на продуктовите менюта изберете желаният от вас артикул.

  • Ако избраният от Вас артикул няма възможности за избор на допълнителни ОПЦИИ под него има два клавиша „ВИЖ“ и „КУПИ“ . При кликване върху клавиш „КУПИ“ продукта се добавя в потребителската Ви кошница. Ако искате да се запознаете с подробното описание на артикула натиснете клавиш „ВИЖ“ . След визуализиране на избраният продукт , имате възможност да се запознаете подробно с пълното описание и всички снимки илюстриращи избраният от Вас артикул.
  • Ако избраният от вас продукт има възможност за избор на допълнителни ОПЦИИ под него има два клавиша „ВИЖ“ и „SELECT OPTIONS“ . При кликване върху клавиш „Select Options“ се влиза в подменю с подробното описание на артикула . След визуализиране на избраният продукт , имате възможност да се запознаете подробно с пълното описание и всички снимки илюстриращи избраният артикул и да изберете от предлаганите за модела вариации  (ОПЦИИ) за „ЦВЯТ“ ; „РАЗМЕР“ „МОДЕЛ“ или други. След като направите своя избор за всяка от наличните за конкретният продукт опции програмата ще ви даде цената за конфигурираният от вас артикул. Имате възможност да зададете количество което искате да поръчате и с бутона „КУПИ“ да добавите продукта в потребителската си кошница.

2. Влезте в потребителската кошница (горе в дясно на екрана). Ако желаете да добавите още продукти към поръчката, следвайки навигацията на продуктовите менюта отидете на съответният продукт в сайта и отново натиснете бутон „КУПИ“.Избраният нов продукт се добавя в потребителската кошница към предишният продукт който сте поръчали.
3. След като вече сте добавили всички желани от Вас продукти в потребителската кошница, кликнете върху зеления бутон „ПРОДЪЛЖИ ПОРЪЧКАТА“ (долу в дясно)
4. Ще се визуализира форма за поръчка която трябва да попълните. Всички маркирани със звездичка полета са задължителни за попълване! Попълнете формата, като в карето БЕЛЕЖКИ КЪМ ПОРЪЧКАТА впишете всички Ваши предпочитания и изисквания касаещи: избраните от Вас артикули за поръчки – допълнителни спецификации за цвят, размер, модел, компановка (не включени във възможностите за избор на ОПЦИИ за отделните артикули), специални указания касаещи доставката, изискането за сглобяване на избраните мебели и други! Ако желаете за фактура, попълнете и данните за фактурата.
5. Запознайте се с Общите условия за ползване на сайта www.trajanamebel.com и маркирайте квадратчето за потвърждение на това.
6. Изпратете Вашата поръчка, като натиснете зеления бутон „ПОРЪЧКАТА“
7. Ще се визуализира страница, на която ще видите пълното описание на вашата поръчка и нейният номер.На посоченият от Вас и-мейл ще получите същата тази информация.
8.След като получим Вашата поръчка, наш служител обработва данните от нея и попълва бланка-поръчка с индивидуален номер който, която Ви изпраща на посоченият от Вас и-мейл за потвърждение. В бланката ПОРЪЧКА се съдържат всички детайли по направената от Вас заявка: срок и начини на доставка,плащане, параметрите на поръчаните продукти-цветове, дамаски, материали, разновидности и др.
Едва след получаване на Вашето писмено потвърждение на изпратеният от нас и-мейл и когато е предвидено, внасянето на необходимото авансово плащане, поръчката се счита за валидно направена и се преминава към нейното изпълнение!
Ако се затруднявате да поръчате Онлайн, може да направите Вашата поръчка на телефон 0888 997 441!
Моля имайте в предвид, че не всички мебели предлагани от нас в сайта www.trajanamebel.com са налични на склад. Може да проверите дали желаният от Вас продукт е наличен на склад по телефон или чрез електронната ни поща. Наличните на склад артикули се доставят в срок от 7 работни дни. Срокът за доставка на останалите мебели е различен в зависимост от срока необходим за изработката им.