Цените на всички мебели предлагани електронният магазин www.trajanamebel.com  са в български левове с включен ДДС. Дадените цени са за единично количество и НЕ включват разходите за доставка и монтаж на мебелите, освен ако не е изрично упоменато.
Цената и разходите за доставка и монтаж на мебелите ( ако има такива) могат да бъдат заплатени от КЛИЕНТА по някой от следните начини:
а) при доставката – в брой от клиента или трето лице от името на клиента.
б) по банков път в банковата сметка на „Цветмари-ИГ“:
Цветмари-ИГ ООД
UniCredit Bulbank“
Сметка IBAN: BG43UNCR70001521288126
код BIC:UNCRBGSF
При попълване на бланката за плащане по банков път е изключително важно в графата основания за плащане, да се попълнят трите имена на клиента и номера на поръчката. Този номер ще получите на посоченият от вас е-мейл, след успешното финализиране на поръчката от сайта www.trajanamebel.com
в) с кредитна или дебитна карта в търговските обекти на Мебелна къща „ТРАЯНА“.
г) с наложен платеж (при доставка с куриер).
д) на изплащане (виж условията в „Мебели на изплащане“)

При поръчка на мебели, които не се подържат на склад и се изработват по индивидуална поръчка на клиента – в цвят, размер, комплектовка, имаме изискването за авансово плащане в размер на 30% от общата дължима сума, което може да заплатите по банков път или на място в търговските ни обекти (в брой или с карта).

При поръчка на мебели на стойност над 500 лв. се изисква авансово плащане в размер на 30 % общата дължима сума, което може да заплатите по банков път или на място в търговските ни обекти (в брой или с карта).

Възможно е да изискаме от клиента авансово плащане в размер на 30 % общата дължима сума и при поръчки на стойност под 500 лв. в зависимост от параметрите на поръчката или мястото на доставката.