Модулна система с функция сън и табуретка Луна

229.00 лв.1,549.00 лв.

Модулна система с функция сън и табуретка-ракла Луна

Нов модулен диван Луна New, с подчертана индивидуалност от професионалистиte в дизайна. Създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С различните му модули, може да се правят много комбинации.

Luna не е с константни размери и ориентация, а е съвкупност от лесно конфигуриращи се, независими, но кореспондиращи си елементи. Те са тапицирани с меки материали и мебелна дамаска от всички страни, като могат да се използват както в конфигурация така и самостоятелно.

Украсителните шевове подсилват здравината и същевременно подчертават или преливат визията. Декоративните възглавници се поръчват отделно, и могат да бъдат в пастелно жълто, зелено, синьо или бежово, като се избира контраст или съответно подходящ цвят. Броят им не е ограничен, а могат да бъдат и комбинирани в различни цветове. Дълбочината на седалната зона до облегалните възглавници е 66 см. Комфорта при сядане се регулира с поставянето на декоративните възглавници. Дълбочина на седалната зона до гърба на дивана – 81 см. – размер, който е равен на широчината на единичен матрак!

Luna се усеща комфортно мек при ползване и отговаря на съвременното търсене. За комфорта допринася и височината на седалната част клоняща към 50 см. Твърдата част на гърба е с височина 68см, а облегалните възглавници са с височина 92 см. Завъртането на възглавницата на 180 градуса води до по – изправен гръб /друга позиция на стоящия/ с височина 96 см. *Всички размери са от пода!

Ципът на възглавниците улеснява поддръжката им, и дава възможност за по-добра хигиена.

Комбинацията в дълбочина от ЗИГ-ЗАГ пружини и омекотен полиуретан с голяма издръжливост са гарантирана, уравновесена и устойчива упора.

Ватата и набора от висококачествени дамаски в контактната зона оформят визията и гарантират мекотата.

Изработва се предимно по поръчка, като срокът за изработка и доставка е 35 работни дни след оформянето на поръчката и авансовото плащане. Доставката за страната е чрез куриерска фирма, и е за сметка на клиента.

Количество


на 12 вноски по 22.54 лв.
Код: Няма Категория:
Модул:

Диван, Табуретка, Фотьойл, Ъгъл, Голям подлакътник, Малък подлакътник

Дамаска:

Текстил, Nappa или Хоумтекс

Оценки на клиенти
  • 0
    0 Отзиви
  • 5 Звезди
    0%
    4 Звезди
    0%
    3 Звезди
    0%
    2 Звезди
    0%
    1 Звезда
    0%
Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавете Вашият отзив

Добавете първият отзив за “Модулна система с функция сън и табуретка Луна”