Ъглов диван Бохеми

3,499.00 лв.3,889.00 лв.

ЪГЛОВ ДИВАН БОХЕМИ С ФУНКЦИЯ СЪН

С приятни меки форми и модерна семпло елегантна линия. С осезаем комфорт и неприсъща функционалност, Диван Бохеми изразява Вашият изискан стил и усещане за естетика в дома.

Ъглов диван БОХЕМИ е дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове.

Да се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Да полегнеш или да спиш като на най – подходящия за теб матрак! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Ъглов диван Бохеми е правилен избор за всеки дом.

УДОБЕН И МОДЕРЕН ДИВАН БОХЕМИ

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван Бохеми. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

ЕКСКЛУЗИВЕН ДИЗАЙН И НЕСРАВНИМ КОМФОРТ
УДОБЕН ДИВАН С ГОЛЯМА ЛЕЖАНКА
ОБЛЕГАЛКИ С ПРОМЕНЯЩА СЕ ДЪЛБОЧИНА

Класическата конструкция използвана в диван Бохеми е подсилена с рамки от метален профил. Комфортът се подсилва с употребата на „сандвич“ от висококачествени материали с отворена клетъчна структура. В ъглов диван Бохеми са вложени здрава и същевременно мека на допир мебелна дамаска, обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с повишена еластичност и опора от индивидуално реагиращ ЗИГ ЗАГ.

Изработва се предимно по поръчка, като срокът за изработка и доставка е 35 работни дни след оформянето на поръчката и авансовото плащане. Доставката за страната е чрез куриерска фирма, и е за сметка на клиента.

Количество


на 12 вноски по 344.42 лв.
Код: Няма Категория:
Дамаска:

Текстил, Nappa или Хоумтекс

Оценки на клиенти
  • 0
    0 Отзиви
  • 5 Звезди
    0%
    4 Звезди
    0%
    3 Звезди
    0%
    2 Звезди
    0%
    1 Звезда
    0%
Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавете Вашият отзив

Добавете първият отзив за “Ъглов диван Бохеми”