Ъглов диван Сена

3,299.00 лв.3,599.00 лв.

ДИВАН С ФУНКЦИЯ СЪН, РАКЛА И ЕТАЖЕРКА

Ъглов диван Сена NEW, с подчертана индивидуалност от професионалисти в дизайна, създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С усещане за релакс и комфорт, благодарение на вложените технологии от 21 век.

УДОБЕН ДИВАН ЗА ВСИЧКИ

Преминете към ново ниво на комфорт с ъглов диван Сена. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище. Чрез нов и практичен начин, бързо и лесно трансформирате дивана в голямо и удобно легло с добавен комфорт от истински качествен матрак.

МОДЕРЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН ПОДЛАКЪТНИК С ВГРАДЕНА ЕТАЖЕРКА
ЕКСКЛУЗИВЕН ДИЗАЙН И НЕСРАВНИМ КОМФОРТ
ГОЛЯМА ЛЕЖАНКА И РАКЛА

При ъглов диван Сена, патентования „потапящ“ механизъм за сън е надежден и удобен за ежедневна употреба. Изнасянето на седалната част нагоре и напред придвижва автоматично и почти незабележимо зоната за спане на точното ѝ място без тежест, напрежение или отворени фуги. Компенсиращи пружини спомагат за отваряне на раклата на дивана с една ръка. Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил.

Изработва се предимно по поръчка, като срокът за изработка и доставка е 35 работни дни след оформянето на поръчката и авансовото плащане. Доставката за страната е чрез куриерска фирма, и е за сметка на клиента.

Количество


на 12 вноски по 324.73 лв.
Код: Няма Категория:
Дамаска:

Текстил, Nappa или Хоумтекс

Оценки на клиенти
  • 0
    0 Отзиви
  • 5 Звезди
    0%
    4 Звезди
    0%
    3 Звезди
    0%
    2 Звезди
    0%
    1 Звезда
    0%
Отзиви

Все още няма отзиви.

Добавете Вашият отзив

Добавете първият отзив за “Ъглов диван Сена”