Матрак Nuvola

1,283.00 лв.2,550.00 лв.

NUVOLA – предпочитан модел за първокласна почивка

Започни деня с усмивка и енергия, готов да преодолееш всяко предизвикателство.

Водещите акценти при създаването на този модел бяха ексклузивният комфорт, изявената индивидуалност и съвършената поддръжка. Следвайки ги устремено, се роди Премиум матрак Nuvola – продукт от луксозен TED клас, перфектно съчетание на оптимална ортопедична опора, балансиран комфорт и впечатляваща модерна визия. Мечта за всеки дом.

С какво е по-различен този изящен двулицев матрак?

Премиум двулицев матрак Nuvola е разработен с внимание към детайла, за да предложи усещане за истински лукс. Със своя двустранен комфорт, средно мек и умерено твърд, той ще поднесе усещане, за което само си си мечтал. Компактният размер и по-голяма дебелина на телта на микро покет пружините от едната страна, създават по-твърдото усещане на повърхността.

Многопластовият комфорт се допълва от слоеве профилирана високоеластична (HR) пяна, позната със своята отлична ергономичност. Този продукт е от висок клас и е с интегрирана Duo Adapt система от двоен 7-зонов микропокет с две страни на комфорт – лятна и зимна. Позволява наслагване на опорни точки подобно на многослойните скандинавски системи за сън, което прави поддръжката още по-адаптивна и реагираща на натиск. Конструкцията е изключително стабилна и е допълнително подсилена по периферията, за да гарантира безкомпромисна здравина и дълъг живот. Красивата визия е наша запазена марка. Постигнахме я като завършихме матрака с елегантен калъф с цип от нежен на допир текстил. Той е обогатен с влакна лиосел, които са с естествени антибактериални и температуро-регулиращи свойства. Матракът предлага летен и зимен комфорт.

Ето как постигнахме тази истинска иновация при матраците:

✓ 7-зонова двойна микропокет пружинна система

Това са индивидуално пакетирани пружинки с компактен размер, които са еластични и тялото и създават усещане за деликатна опора. Минималното съпротивление при движение прави системата високоергономична.

✓ Пружинен пакет покет с двоен укрепващ механизъм

Добавихме и 2 укрепващи шанги за още по-голяма поддръжка.

✓ Профилирана HR пяна

Пяната е високоеластична и е с отлична ергономичност. Осигурява изключителна опора и е подходяща за създаване на зони с различна степен на твърдост, отговарящи на спецификите на човешкото тяло, за равномерно разпределение на тежестта, максимална стабилност и добра анатомичност.

✓ Вътрешен калъф с цип

Калъфът в съставен от 100% памук.

✓ Калъф с цип

Усетете нежния допир на Текстил Tencel, обогатен с влакна лиосел с естествени антибактериални и температурорегулиращи свойства.

За кого е подходящ пружинен матрак Nuvola?

Луксозен двулицев матрак Nuvola е предпочитан избор на хора, които държат на качеството, красивия дизайн и иновациите.

Наслади се на спокойствието, което ти гарантира този премиум матрак с 15 годишната си гаранция.

Височина: 28 см.
Цена за индивидуален размер: 679лв/м2
15 години гаранция.

Quantity
Размери:

144/190, 164/190, 90/200, 120/200, 140/200, 144/200, 160/200, 164/200, 180/200, 200/200

Customer reviews
  • 0
    0 ratings
  • 5 Stars
    0%
    4 Stars
    0%
    3 Stars
    0%
    2 Stars
    0%
    1 Star
    0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Матрак Nuvola”